Congres wordt verplaatst

17 augustus 2022 om 12:31

Waarschijnlijk heb je de berichten wel voorbij zien komen. De afgelopen periode hebben we hard gewerkt om een mooi congres en een leuk festival te organiseren ter ere van ons 15 jarig bestaan. Tijdens deze voorbereidingen hebben we gemerkt dat momenteel de behoefte voor het vieren en het festival het grootst is.

Met de huidige situatie willen we de focus volledig op het festival leggen en kunnen we het congres niet organiseren zoals we graag zouden willen. Omdat we graag een zeer geslaagd en leerzaam congres willen neerzetten hebben we besloten om deze te verplaatsen naar volgend jaar. Een nieuwe datum is nog niet bekend. Hou hiervoor de website en socials in de gaten.

Het festival ter ere van ons 15 jarig bestaan organiseren wij wel nog steeds op donderdag 15 september. Graag zien wij jou daar! Dit wordt namelijk een mooie avond met outdoor kookworkshops, muziek en kampvuur, Leon van der Zanden komt spreken en er is genoeg mogelijkheid om te netwerken en borrelen. 

Kijk hier voor meer informatie.

De mensen die kaarten hebben gekocht voor het congres hebben we gemaild zodat we het volledige bedrag kunnen terug storten. Heb jij bij ons congres een kaartje gekocht, maar nog geen mail ontvangen? Kijk dan even goed in je spam inbox of neem contact met ons op via de mail of telefoon. 15jaar@btobasic.nl / 085-0640428.Congres, back to basic
Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter