Back to Basic | Vacatures

27 augustus 2021 om 16:01

Back to Basic zoekt ervaren (outdoor) coaches/ behandelaren die ons team komen versterken vanaf 2022

Update: reageren is niet meer mogelijk!

Ben jij die gedreven, enthousiaste en stressbestendige collega met een sterke persoonlijkheid die ons operationeel komt versterken? Dan is dit je kans!

Wij zijn Back to Basic, specialist en onderscheidend in leer- en ervaringprogramma's voor jongeren, ouders, gezinnen en professionals binnen de jeugdhulpverlening. Vanuit oprecht contact gaan we gezamenlijk zowel fysiek als mentaal intensief een uniek proces aan. Naast alles wat er zich aan de oppervlakte afspeelt, durven we echt tot de kern te komen. We zijn er van overtuigd dat dit leidt tot daadwerkelijk inzicht en gedragsverandering. Hiermee leveren we een bijdrage aan het voorkomen van uitval en zetten wij aan tot persoonlijke groei & ontwikkeling. We doorbreken negatieve patronen; er komt gezond gedrag voor in de plaats. Ons uitgangspunt is: Leren door te doen! We zetten daarbij letterlijk cliënten, professionals en organisaties in beweging. 

Wij willen onze landelijke ambities verder realiseren en zoeken hiervoor een verbreding binnen ons team. We kijken uit naar nieuw talent!

Je kunt solliciteren voor 3 functies:

  • Programma / outdoor coach voor zowel de jongeren- als gezinstrajecten.
  • Procescoach / behandelaar voor onze jongeren- en gezinstrajecten.
  • Behandelaar (orthopedagoog generalist) voor onze jongeren- en gezinstrajecten.

Wil je meer lezen over de vacature, kijk dan op www.btobasic.nl/werken-bij/

Vragen over de vacatures? Neem contact op via info@btobasic.nl of bel naar 085-0640428Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter