Augustus en september 2021 starten nieuwe jongeren- en gezinstrajecten.

5 juli 2021 om 09:35

In augustus en september starten nieuwe jongeren en gezinstrajecten. Gedurende de zomer maanden zijn onze coaches beschikbaar om intakegesprekken in te plannen en waar nodig alvast te starten met ambulante begeleiding.

Onze jongeren- en gezinstrajecten zijn intensieve ambulante hulpverleningstrajeceten. Gedurende een traject wisselen we meerdaagse bijeenkomsten buitenhuis, af met intensieve thuisbegeleiding. 

Ook jongeren en gezinnen die op dit moment op een wachtlijst staan zijn welkom bij Back to Basic. Het feit dat we op korte termijn kunnen starten biedt perspectief en kan verder escalatie voorkomen.

Je kunt je aanmelden voor een traject van Back to Basic door dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Zodra wij het formulier ontvangen hebben, bespreken we je aanmelding in ons team en nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op.

Wanneer je na ons eerste contact er voor open staat, kunnen we een intakegesprek met elkaar inplannen. Wij streven er naar om dit binnen twee weken te realiseren (mits er andere behoefte is). Tijdens het intakegesprek leren we elkaar kennen en kunnen we kijken of de werkwijze van Back to Basic passend is.

Wanneer we gezamenlijk besluiten dat Back to Basic kan bieden wat er nodig is, is het onze intentie om binnen zes weken te starten. We vinden het hierbij belangrijk om te kijken wat het best passend of wenselijk is. In sommige gevallen wordt er bijvoorbeeld direct gestart met meerdaagse bijeenkomsten, terwijl in andere gevallen een opstart gemaakt wordt met thuisbegeleiding.

Bovenstaande tijdlijn is een indicatie. Om een aanmelding volledig rond te krijgen, zijn we namelijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals: motivatie, het regelen van de financiering (beschikking vanuit de gemeente), of afstemming met andere betrokken partijen.Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter