Locaties

Back to Basic werkt vanuit verschillende locaties. Afhankelijk van het leerdoel van een groep deelnemers wordt gewerkt op een van onze werklocaties.

Klik op één van de locaties voor meer informatie.

Zuid-Frankrijk, St pons de Thomieres, Parc Naturel du Haut Languedoc

Onze basislocatie ligt midden in het Parc Naturel du Haut Languedoc bij het plaatsje St. Pons de Thomieres op camping La Borio de Roque. Deze locatie leent zicht uitstekend voor meerdaagse bijeenkomsten.

Locatie en routebeschrijving

Locatie Lauwersmeer

Deze locatie ligt in het Nationaal Park Lauwersmeer en beschikt over diverse groepsaccommodaties, een kampeerterrein, diverse zalen en een restaurant. Een locatie die veel mogelijkheden biedt.

Locatie en routebeschrijving

Drunense Duinen

Het Nationaal Park ontleent haar bekendheid aan het levende stuifzandencomplex in het centrale gedeelte van het gebied en behoort tot het meest uitgestrekte van Europa.

Locatie en routebeschrijving

Franse Ardennen

Een ideale omgeving met kletterende beekjes, heuvels, uitgestrekte bossen en natuurlijke rotsmassieven. Deze locatie in de Franse Ardennen is zeer geschikt voor kortere bijeenkomsten.

Locatie en routebeschrijving

Duitsland Harz

Deze locatie ligt in het grootste middengebergte van Duitsland, een natuurgebied waar voornamelijk sneeuwprogramma´s worden georganiseerd.

Locatie en routebeschrijving

Noorwegen, Setesdal, Evje

Op deze locatie ben je volledig gericht op je zelf en de natuur. Hierbij heb je volledig rust en kun je genieten van comfort die jezelf creëert. Deze locatie leent zich perfect voor grensverleggende langdurige winter- en zomerprogramma’s.

Locatie en routebeschrijving