Locatie, vervoer & parkeren

Het congres en het festival vinden beide plaats op het evenemententerrein Fort de Batterijen in Nieuwegein. Overeindseweg 25, 3439 LP Nieuwegein.


Duurzaam

Graag willen wij de dag zo duurzaam mogelijk laten verlopen. Hierom willen wij jullie vragen om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Indien dit niet mogelijk is vragen wij jullie om zoveel mogelijk te carpoolen.

Fiets

Op locatie is er voldoende parkeergelegenheid voor fietsen. Met de (OV) fiets ben je binnen een half uur vanaf Utrecht Centraal Station bij Fort de Batterijen.

Openbaar vervoer

Fort de Batterijen is met het openbaar vervoer goed bereikbaar vanaf Utrecht Centraal met buslijn 47 (Uitstappen bij bushalte Koppeldijk). Houd hierbij rekening met 8 minuten lopen vanaf de bushalte naar Fort de Batterijen.

Auto

Fort de Batterijen heeft een centrale ligging in Nederland en is met de auto gemakkelijk bereikbaar via de A27, A12 en A2. Binnen 5 minuten vanaf de snelweg sta je op één van de 100 parkeerplaatsen rond het fort. Gebruik voor de aanrijroute een navigatie app. Indien alle parkeerplekken vol zijn wordt je doorverwezen naar het Transferium Westraven. In dat geval kan je gebruik maken van onze pendeldienst richting de locatie. Of de pendeldienst ingezet wordt is afhankelijk van de kaartverkoop. Hierover volgt per mail later meer informatie. 

Kaart