Kaartverkoop

Congres & Festival - Donderdag 15 september

Wil jij deelnemen aan het congres, het festival of beide evenementen? Wat leuk! Lees onderaan de pagina welke type kaartjes wij aanbieden en koop direct je kaartje(s).

 leeg


Type kaartjes

Congres
Je bent welkom bij het congres vanaf 09:00 tot 17:00 bij Fort de Batterijen. Dit is inclusief een uitgebreide lunch, hapjes en drankjes, het bijwonen van twee sprekers en twee workshops en alle overige aangeboden activiteiten. Je voorkeur voor sprekers en workshops geef je aan bij het kopen van de kaartjes.


Congres + avondeten
Je bent welkom bij het congres vanaf 09:00 tot 19:00 bij Fort de Batterijen. Dit is inclusief een uitgebreide lunch, hapjes en drankjes, het bijwonen van twee sprekers en twee workshops en alle overige aangeboden activiteiten. Je voorkeur voor sprekers en workshops geef je aan bij het kopen van de kaartjes.
Daarnaast kan je deelnemen aan een kookworkshop (pizza maken of outdoor cooking) en kan je avondeten halen bij verschillende foodtrucks. Je voorkeur voor type kookworkshop geef je aan bij het kopen van de kaartjes.


Congres + avondeten + festival
Je bent welkom bij het congres en het festival vanaf 09:00 tot 22:30 bij Fort de Batterijen.
Dit kaartje is inclusief een uitgebreide lunch, hapjes en drankjes, het bijwonen van twee sprekers en twee workshops en alle overige aangeboden activiteiten. Je voorkeur voor sprekers en workshops geef je aan bij het kopen van de kaartjes.
Daarnaast kan je deelnemen aan een kookworkshop (pizza maken of outdoor cooking) en kan je avondeten halen bij verschillende foodtrucks. Je voorkeur voor type kookworkshop geef je aan bij het kopen van de kaartjes.

Ook heb je toegang tot het festival vanaf 19:00. Dit is inclusief hapjes, drankjes en het aangeboden programma.


Festival + avondeten
Je bent welkom bij het festival van 17:00 tot 22:30.
Dit kaartje is voor het festival inclusief het avondeten bestaande uit een kookworkshop (pizza maken of outdoor cooking). Ook kan je avondeten halen bij verschillende foodtrucks. Je voorkeur voor type kookworkshop geef je aan bij het kopen van de kaartjes. Daarnaast krijg je van ons je drankjes en overige hapjes deze avond.


Festival + avondeten kind (5-12 jaar)
Je bent welkom bij het festival van 17:00 tot 22:30.
Dit kaartje is voor het festival inclusief het avondeten bestaande uit een kookworkshop (pizza maken of outdoor cooking). Ook kan je avondeten halen bij verschillende foodtrucks. Je voorkeur voor type kookworkshop geef je aan bij het kopen van de kaartjes.

Voor kinderen onder de vijf hoef je geen kaartje aan te schaffen. Kinderen vanaf 12 jaar vallen onder het normale kaartje festival + avondeten. 


Let op: het aangeven van de voorkeuren is onder voorbehoud. Het kan voorkomen dat er onverhoopt iets veranderd in de planning of dat een spreker of workshop al vol zit. In dit geval zal dit tijdig worden gecommuniceerd.