Individueel traject

Ook is het mogelijk deel te nemen aan individuele trajecten. Soms is de achtergrond van een deelnemer zo gecompliceerd dat een individueel traject uitkomst kan bieden. In een 1 op 1 traject werken we intensief aan vertrouwen en zelfvertrouwen. Er is alle tijd en aandacht om hier mee aan de slag te gaan binnen de individuele trajecten. Er kan echt gewerkt worden aan dat waar de jongere mee vooruit wil. We maken een traject op maat. Samen met jou en voor jou belangrijke personen maken we een programma dat werkt.

De kern van dit traject is een combinatie van ervarend leren met het betrekken van je netwerk (bijvoorbeeld: ouders, school, vrienden, werk enz.). We spreken vooraf een periode af waarin een coach van back to basic samen met jou een programma op maat maakt. Dat kan betekenen dat je samen met die coach de ene bijeenkomst een aantal dagen gaat hiken in een bosrijke omgeving en de andere keer zit je op het water. Maar uiteraard telt jouw eigen inbreng ook.

Doel is om jou vaardigheden aan te leren die je verder helpen thuis, op school, op je werk en in je vrije tijd.

Meer weten over dit traject? Neem contact met ons op via het contactformulier, per e-mail of telefonisch op 06-44 14 92 64 (Michiel Verzellenberg).