Huisregels

Om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen hebben de organisatie en de locatie regels opgesteld. Bij betreding van de evenementenlocatie gaat de bezoeker automatisch akkoord met onderstaande huisregels.


Je hebt een geldig (digitaal) congres/festival kaartje nodig om naar binnen te kunnen.
Parkeren moet in de daarvoor bestemde parkeervakken.
Parkeren langs de openbare weg is op eigen risico. Eventuele boetes en/of schade aan persoonlijke eigendommen zijn voor eigen rekening.
Alcohol wordt niet verstrekt aan personen onder de 18 jaar (hetzij rechtstreeks of via wederverstrekking). Er kan bij de bar om je legitimatie worden gevraagd.
Roken in de gebouwen is niet toegestaan.
Het gebruik van drugs en misbruik van alcohol is verboden op het terrein.
Het verboden om dieren en/of reptielen mee te nemen naar de locatie. Uitgezonderd hiervan zijn hulp geleide honden. Deze honden dienen te alle tijde kort te zijn aangelijnd of vastgelegd;
Verkoop en promotie van goederen en/of diensten is zonder toestemming van de organisatie op of rond het festivalterrein niet toegestaan.
Het gebruik van professionele video- of audio apparatuur op het festivalterrein kan alleen in overleg met de organisatie.
Tijdens ons festival worden foto’s en video’s gemaakt om te publiceren op onze website, social-media-kanalen of in andere publicaties. Een ieder die het evenemententerrein betreedt geeft hiervoor toestemming.
Op het evenemententerrein kan tijdens het avondprogramma soms harde muziek worden geproduceerd. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige nadelige gevolgen die hierdoor eventueel kunnen optreden aan het gehoor. De organisatie adviseert om oordoppen te dragen. Deze zijn niet tijdens het evenement zelf te koop.