Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over het congres en het festival.
Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar: 15jaar@btobasic.nl.


Over Back to Basic 15 jaar

• Waar en wanneer is Back to Basic 15 jaar?
Back to Basic 15 jaar vindt plaats op donderdag 15 september in Nieuwegein bij Fort de Batterijen. 

Het programma van het congres begint op vrijdagochtend vanaf 09:00 t/m 17:00. Omstreeks 17:00 zijn er diverse eetgelegenheden voor bezoekers met een ticket waar het avondeten bij inbegrepen zit. Het programma voor het festival begint vrijdagmiddag vanaf 17:00 t/m 22:30. Bij de tickets voor het festival zit avondeten altijd bij inbegrepen.

• Tot wanneer kan ik me nog inschrijven?
Het aanschaffen van tickets kan tot 15 september 2022 09:00 uur. 

• Heb ik een ticket nodig om binnen te komen?
Ja, dit is een evenement waar een toegangsbewijs vereist is. Kijk voor tickets in onze ticketshop.

• Wat moet ik doen bij een foutmelding bij het inschrijven?
Als je een foutmelding krijgt kan je contact opnemen door te mailen naar 15jaar@btobasic.nl of te bellen naar 085-0640428.

Waar kan ik het programma voor het congres vinden?
Op onze website staat het programma vermeld. Klik hier voor het volledige programma.

• Ik wil annuleren. Hoe gaat dat in zijn werk?
 Bij het aanschaffen van een ticket biedt Eventix de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten. Hiermee ben je voor meerdere redenen ingedekt en heb je recht op volledige terugbetaling.

Kan ik een vervanger sturen?
Dat is geen probleem. Mocht dit het geval zijn kan je contact opnemen door te mailen naar 15jaar@btobasic.nl of te bellen naar 085-0640428.

• Wat mag ik wel en niet meenemen naar het terrein?
Op het terrein zijn allerlei faciliteiten aanwezig, waar gegeten en gedronken kan worden. Het meenemen van eigen consumpties is daarom niet nodig. 

Hoe oud of jong moet je zijn om het evenement te bezoeken?
Zo jong of oud als je je voelt. Maar we hanteren op Back to Basic 15 jaar een advies minimum leeftijd van 5 jaar.

• Tassen op het terrein
Het is toegestaan om tassen mee te nemen op het terrein. Op het terrein zijn allerlei faciliteiten aanwezig, waar gegeten en gedronken kan worden. Het meenemen van eigen consumpties is daarom niet nodig.

Tussentijds het terrein af
Bij aankomst krijg je een polsbandje waarmee je altijd het terrein op en af kunt.

• Meer informatie en contact
Komende tijd wordt meer bekendgemaakt over 15 jaar Back to basic. Niet alleen over het programma, maar ook allerlei praktische informatie. Houdt onze socials goed in de gaten. Als je vragen hebt, kun je mailen naar 15jaar@btobasic.nl.


Accreditatie en bewijs van deelname

• Ontvang ik een bewijs van deelname?
Check in: het is belangrijk om je te melden bij de registratiedesk bij de ingang van het festivalterrein. Registratie vindt plaats via de QR-code die je ontvangt per mail.

Kan ik SKJ, NVO (of andere accreditatie) punten aanvragen voor dit evenement?
Ja, op dit moment (augustus ‘22) zijn we in afwachting van het SKJ met betrekking tot het toekennen van punten voor ons congres. Zodra er meer informatie is betreft de toe te kennen punten zullen we dit kenbaar maken via onze socials / informatie verkeer.Wij verwachten 6 tot 8 SKJ punten te kunnen geven voor deelname aan het congres.


Facturen

• Wanneer ontvangen ik de factuur?
Op de dag van de inschrijving en uitsluitend per e-mail ontvang je deze in pdf-formaat. 

• Is het mogelijk om in termijnen te betalen?
Het betalen in termijnen is helaas niet mogelijk. Ons factureringsproces is geautomatiseerd, waardoor na de inschrijving en betaling de factuur in pdf wordt aangemaakt en verzonden.

• Ben ik verplicht BTW te betalen?
Ja. De belastingwetgeving schrijft dat BTW-heffing verplicht is.. Op de facturen worden de bedragen gesplitst aangezien in veel gevallen de BTW fiscaal aftrekbaar is voor organisaties en ZZP-ers.

• Waarom niet gratis annuleren binnen 30 dagen?
Bij inschrijving dien je je akkoord te verklaren met de voorwaarden die gelden voor deelname. Vervolgens wordt een plaats op naam geboekt en worden de kosten volledig doorberekend naar de organisatie. Vergelijk het met het boeken van een vliegticket of een concertkaartje.

Mocht je verhinderd zijn, dan kan uiteraard een collega jouw plaats innemen. Zie welke info wij nodig hebben bij Aanmelding en toegang congressen op locatie - vraag:  Kan ik een vervanger sturen?

NB. Heb je eenmaal ingeschreven, dan is deze definitief en geldt er een betalingsverplichting. Annuleren kan vanaf dan alleen a.d.h.v. onze annuleringsvoorwaarden. Houdt dus ook rekening met de factuureisen van jouw werkgever. Als je bepaalde gegevens nog niet weet, schrijf je dan pas in zodra je ze weet. Bij een afwijzing van onze factuur wordt jouw inschrijving a.d.h.v. onze voorwaarden geannuleerd.


Toegankelijkheid

• Welke faciliteiten zijn er voor mensen met een fysieke beperking?
Het terrein is toegankelijk voor mensen in een rolstoel en mensen die slecht ter been zijn. We houden graag rekening met iedereen, dus als er aanvullende ondersteuning nodig is willen wij hier graag in faciliteren en kan je contact opnemen door te mailen naar 15jaar@btobasic.nl of te bellen naar 085-0640428.

• Is er een extra toegankelijke parkeerplaats?
Als je gebruik wil maken van een extra toegankelijke parkeerplaats kunnen wij aanvullende ondersteuning bieden. Om hier beroep op te doen kan je contact opnemen door te mailen naar 15jaar@btobasic.nl of te bellen naar 085-0640428.

• Ben je verminderd mobiel en/of zit je in een rolstoel?
Er wordt gezorgd voor voldoende zitgelegenheid op het festivalterrein. We houden graag rekening met iedereen, dus als er aanvullende ondersteuning nodig is willen wij hier graag in faciliteren en kan je contact opnemen door te mailen naar 15jaar@btobasic.nl of te bellen naar 085-0640428.

• Welke faciliteiten zijn er voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking?
Voor mensen met een auditieve en/of visuele beperking zijn er geen speciale voorzieningen aanwezig of centraal georganiseerd. We houden graag rekening met iedereen, dus als er aanvullende ondersteuning nodig is willen wij hier graag in faciliteren en kan je contact opnemen door te mailen naar 15jaar@btobasic.nl of te bellen naar 085-0640428.