Educatieve vakantie voor jongeren

Voor jongeren verzorgt back to basic educatieve vakanties. Dat zijn vakanties waarin we actief bezig zijn en tegelijkertijd aandacht besteden aan thema's als samenwerken en respect.

Veel jongeren willen graag een keer zonder hun ouders op vakantie. Nog te jong om alleen op vakantie te gaan?  Met back to basic kun je mee met of zonder je vrienden. Er is altijd toezicht en begeleiding van de coaches van back to basic. In een ontspannen sfeer terugkijken op een actieve dag. En daarnaast vooruitkijken naar de volgende dag. Vooruitkijken naar activiteiten als hiken, mountainbiken, klimmen, vlotten bouwen, tokkelbaan en canyoningen. 's Avonds verhalen vertellen bij het kampvuur en overnachten in een tent. Samen spelen, samen werken. Luisteren, mooie plannen maken en die ook realiseren. Dat kan allemaal tijdens de educatieve vakanties van back to basic. Als laatste kijken we ook met een schuin oog naar school, een vervolgopleiding, thuis of een toekomstige baan.

Op diverse locaties in binnen- en buitenland vinden de educatieve vakanties plaats. In goed overleg stemmen we samen af waar je kind een educatieve vakantie doorbrengt. Bij minimale aanmelding van 5 kinderen gaat een educatief vakantie-programma van start. Het kind staat steeds onder toezicht en begeleiding van ervaren en goed opgeleide coaches van back to basic.

Een weekend, een week of een paar dagen een echte stoere vakantie, bij back to basic ben je aan het juiste adres. 

Meer weten over dit traject? Neem contact met ons op via het contactformulier, per e-mail of telefonisch op 06-44 14 92 64 (Michiel Verzellenberg).