Congres & Festival

Back to Basic, congres, festival

15 jaar geleden, in 2007, vertrokken wij met onze eerste groep jongeren naar het buitenland. Dit was meteen een groot succes en vele jongeren en gezinnen volgden sindsdien.

Back to Basic bestaat dit jaar 15 jaar en dit vieren wij groots met twee evenementen op donderdag 15 september. Beide evenementen zullen geheel in stijl van Back to Basic zijn. 


Ter ere van het lustrum organiseren wij voor alle zorgprofessionals het Congres - Minder praten, meer doen! Ervarend leren in de jeugdzorg. Een congres waar wij al onze kennis en ervaring van de afgelopen 15 jaar delen met het idee leren, ontmoeten en inspireren. Neem een kijkje in de keuken van onze methodieken ervaringsleer, systemisch werken en geweldloos communiceren. Waarbij vooral het ervaringsleren in de ‘spotlight’ zal staan. Lees hier meer over het programma.


Aansluitend organiseren wij het Festival ter ere van ons 15 jarig bestaan. Graag vieren wij onze successen met jullie onder het genot van een hapje, drankje en een feestje in stijl van Back to Basic. Lees hier meer over het programma. 


Koop hier je kaartjes.