Sander Giesbers


Mijn naam is Sander en ik ben mijn loopbaan begonnen bij Defensie waar ik 8 jaar bij de Marechaussee werkzaam ben geweest.
Graag wilde ik me verder ontwikkelen op sociaal gebied en wilde ik meer met mensen werken vanuit een begeleidersrol. Nadat ik een half jaar in Kaapstad, Zuid-Afrika met probleemjongeren heb gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar de Reclassering in combinatie met de opleiding HBO Social Work. 

Daarnaast ben ik opgeleid tot Lifecoach en werk ik momenteel deels als zelfstandige vanuit mijn eigen bedrijf waarin we outdoor groepsreizen en outdoor coachingsreizen organiseren en begeleiden. Het liefste werk ik buiten in de natuur, zonder al te veel prikkels van buitenaf, waarbij de fysieke inspanning in de natuur ervoor zorgt dat maskers af gaan en mensen echt tot zichzelf en tot de kern kunnen komen. De perfecte setting voor reflectie, groei, inzichten en ontwikkeling!
Bij Back to Basic ben ik voornamelijk acrief binnen het leerproces van deelnemers en begeleid ik hen bij de bijeenkomsten en in de thuisbegeleiding.

contact: sander@btobasic.nl