Roos Nijen Twilhaar


Mijn naam is Roos en ik ben de marketing manager van Back to Basic. Het is mijn doel om Back to Basic beter bekend te maken onder de mensen, zodat iedereen de hulp kan krijgen die zij/hij verdient. Met veel liefde deel ik de verhalen van de coaches en deelnemers en draag ik uit waar Back to Basic voor staat. Aan de hand van prachtige beelden en sprekende verhalen neem ik jullie mee in onze manier van werken en de ervaringen van de deelnemers. Wist je dat de meeste foto’s door de coaches zelf worden gemaakt?

Bij Back to Basic ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met het sociaal domein. Het is een wereld die mij geraakt heeft en waar ik met veel liefde voor werk. Ik vind het geweldig om te zien wat voor een bijdrage Back to Basic levert aan vele ouders, jongeren en gezinnen. Door mijn jaren bij scouting en mijn liefde voor reizen en buiten zijn kan ik mijzelf erg goed terugvinden in de methodieken van Back to Basic. Ook ik leer door te doen!

Je komt mij bij Back to Basic niet tegen als coach of therapeut. Als je toch graag met mij in contact komt, sta ik altijd open voor een leuk gesprek. 

Contact: roos@btobasic.nlBack to Basic, Roos Nijen Twilhaar