René Sieben


Ik ben René, 42 jaar en vader van 2 kids. Ik hou van de natuur, om naar te kijken en om in rond te dwalen. Op zoek naar schoonheid en uitdagingen ben ik ervan overtuigd dat die natuur van positieve invloed is op een mens en een enorm krachtige en inspirerende omgeving om in te werken.

Tijdens mijn studie Social Work in Nijmegen is tussen 2000 en 2004 de basis gelegd voor mijn huidige baan als programma / outdoor coach. Alleen wist ik dat toen nog niet… ik deed gewoon wat ik leuk vond…en dat doe ik nu weer! Mijn hoofdvak spel & sport, bijvakken als sportklimmen en ervaringsleren, mijn stage in de buitensport en de uitwisseling naar Fins Lapland waar ik een minor Outdoor Adventure Education volgde, zijn stuk voor stuk ervaringen geweest die veel richting gegeven hebben aan mijn ontwikkeling.

Ik ben een verbinder, werk vanuit gelijkwaardigheid en zoek het avontuur. Het geeft mij veel voldoening (en soms zelfs kippenvel) als ik mensen zie groeien, iets nieuws zie ontdekken of er getuige van ben dat iemand ineens een nieuw inzicht krijgt. 

Tijdens vakanties vind je mij (met mijn gezin) in de bergen, zomer en winter. Snowboarden vind ik fantastisch. Ook zwerf ik graag door Scandinavië en dan met name Noorwegen en Lapland. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of stap ik op mijn gravelbike. Daarnaast vind ik het erg fijn om het huisje waar wij wonen steeds een beetje mooier te maken en wroet ik graag met mijn handen in de tuin, waar ook regelmatig een kampvuurtje brandt…

Contact: r.sieben@btobasic.nl

René Sieben, Back to Basic