Marjolijn de Ruijter


Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen.” – Albert Einstein

Mijn naam is Marjolijn de Ruijter. Ik ben afgestudeerd aan het HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, uitstroomprofiel jeugdzorgwerker. Ik heb verschillende jaren werkervaring opgedaan binnen het sociaal domein. Daarnaast werk ik als crossfit-coach.

Sinds een tijdje ben ik werkzaam bij Back to Basic als medewerker Team Toegang en proces-coach. Ik zie het werken bij Back to Basic als een unieke kans waarbij mijn hobby’s (sport en beweging), passie (jeugd) en werk bij elkaar komen. Ik geloof in de kracht van leren door te doen. Ervaren, reflecteren en ontwikkelen.

Ik zie ieder mens als een uniek individu met zijn eigen talenten, valkuilen, verleden en toekomst. Ik ben benieuwd naar ieders visie en ideeën en heb daar respect voor. Door het hebben van oprechte interesse lukt het mij vaak om bij ieders motivatie tot verandering te komen en van hieruit ruimte tot ontwikkeling te creëren.

Contact: Marjolijn@btobasic.nl

Marjolijn de Ruijter