Marielle Oosterbeek


Tijdens mijn loopbaan komen gezinnen telkens weer naar voren. Ik vind het bijzonder dat mensen hun huizen en harten openstellen en ik een stukje mee mag lopen in hun leven. 

Mijn werk bij Back to Basic combineer ik met andere werkzaamheden, waarbij ik ook bezig ben met persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik geniet hier enorm van; met mensen mee mogen lopen in hun ontwikkeling, werken aan professionalisering, mensen zien groeien en zelf meegroeien, want je wordt steeds wat wijzer in het leven, ook door ervaringen met anderen.

De werkwijze van Back to Basic garandeert leren door ervaren. Dat geeft gedeelde ervaringen en materiaal voor reflectie. En die twee dingen passen dan weer mooi bij mij. 

Ik hoop jullie gezin te kunnen ondersteunen bij het ontdekken van jullie eigen wijsheid. En om de kracht die in jullie gezin ligt te helpen (her)vinden en versterken. Daarvoor zal ik je vragen terug te kijken en uit te proberen. Jezelf en de ander (opnieuw leren) zien. 

Ik ben benieuwd naar jou. En omdat jij je met je gezin ook ons laat zien, mag je ook vragen wat van je hulpverlener te zien. Bij deze dus wat meer over mij persoonlijk; Naast een werkzaam leven, ben ik ook echtgenoot van Bob, moeder van Madelief (9) en Eljada (6). Ik woon in Veenendaal; heerlijk dicht bij het bos, waar ik ook vaak te vinden ben. Ik lees graag, hou erg van kamperen en zoek met regelmaat naar iets nieuws in mijn leven. Je kunt mij omschrijven als enthousiast, open, recht door zee, analytisch en een gevoelsmens.

Contact: marielle@btobasic.nl

Marielle Oosterbeek