Kyra Homan


Mijn naam is Kyra Homan. Al sinds mijn jonge jaren zit ik op scouting. Buiten zijn, kamperen en genieten van de natuur vind ik ontzettend fijn. Op dit moment loop ik stage bij Back to basic, waardoor ik het buitenzijn kan combineren met het ontwikkelen van mezelf als professional in de jeugdzorg. Hiermee hoop ik deze zomer mijn studie hbo-pedagogiek af te ronden.

Na het afronden van een hbo-studie richting de evenementenwereld, hier even in rond te hebben gezworven en lang eigenlijk niet weten wat ik precies wil, heb ik op mijn 26ste een nieuwe studie opgepakt. Mijn hart ligt namelijk bij het helpen van mensen. Vooral groei en ontwikkeling van personen vind ik prachtig om te zien, bij jong en oud en op wat voor manier dan ook.

Al vanuit mijn studie werd ik erg aangetrokken door de visies over leren door te doen. Deze heb ik in de jaren veelvuldig uitgeplozen. Nu mag ik zelf leren door te doen. Leren door de professionals om mij heen, maar ook door de jongeren en gezinnen waarbij ik mee mag lopen. En daarnaast hoop ik ook alvast mijn steentje bij te dragen binnen de ontwikkeling van deze personen.

Contact: kyra@btobasic.nl