Inge van der Plas


In verbinding komen door te doen, te ervaren en te reflecteren. In verbinding komen met jezelf en de ander, daar draait het bij Back to Basic om. Waarbij voor mij het systemisch kijken naar jongeren en gezinnen als vanzelfsprekend is. 

Geboren in een dorp in de buurt van Utrecht en na omzwervingen via Rotterdam terecht gekomen in Dordrecht. Als moeder van een samengesteld gezin met vier kinderen leerde ik eerst overleven en daarna leven. Inmiddels na een stormachtige periode, kwam er rust in de tent, wat mij enorm veel kracht heeft gegeven. Naast ervaringsdeskundige ben ik professional. Ik ben begonnen als maatschappelijk werker en 10 jaar geleden doorgegroeid naar zelfstandig therapeut. Ik werk heel graag met kinderen, jongeren, gezinnen en groepen. Het raken en geraakt worden is elke keer een bijzondere ervaring. 

Om naast mijn turbulente leven ook rust te ervaren, ben ik heel graag op avontuur. Buiten met mijn gezin, met de hond, op reis met onze camper en zoveel mogelijk herinneringen maken! 

Het werk bij Back to Basic brengt een aantal dingen uit mijn leven samen, dit wil ik overbrengen aan de gezinnen die zich voor ons openstellen. Verbinding zoeken in de rust van de natuur, de kracht van jezelf en het samen ervaren door te doen, waarbij het beleven van een avontuur ons dichter bij de kern brengt.

Contact: inge@btobasic.nlInge van der Plas