Gijs Thus


Hallo,

Mijn naam is Gijs en ik woon momenteel met mijn vrouw en drie kindjes in het zuiden des lands. We zijn hier terecht gekomen na een zoektocht om meer ruimte, rust en natuur. Deze drie elementen typeren mij dan ook, aangevuld met een goede dosis avontuur. Wat ik belangrijk vind in het leven is om verbinding met elkaar te maken. Hoe? Door ontmoeting van persoon tot persoon. Kwetsbaarheid kan daarbij helpend zijn om elkaar te zien.

Een term die daarbij in mij opkomt is;

- Care to dare -

Voor mij betekent dit een veilige plek bieden, zodat men zich kan/durft te ontwikkelen. Dit is wat ik gemist heb op momenten in mijn jeugd. Ik zag kwetsbaarheid toen als iets om bang voor te zijn, maar nu zie ik hoe belangrijk dit is. Een plek om helemaal jezelf te zijn en waar iedereen mag zijn wie hij/zij wil zijn. 

Ik ben opgegroeid in de Achterhoek en daarna uitgevlogen richting Utrecht om te gaan studeren. Hier heb ik 'social work' gestudeerd en daarna nog ontwikkelingssamenwerking. In mijn studententijd maakte ik regelmatig lange reizen naar het buitenland om daar met mijn broer projecten op te zetten. Dit heeft mij enorm geholpen om mensen te zien zoals ze zijn, zonder te oordelen.

Contact: Gijs@btobasic.nlGijs Thus Back to Basic