Danny Jørgensen


Ik ben graag aan het werk met mensen om deze in beweging te krijgen, fysiek én mentaal. Voor mij als psychomotorisch therapeut zijn deze twee dan ook onafscheidelijk met elkaar verbonden. 

Als psychomotorische therapeut werk ik veel met traumagerelateerde problematiek, ons lichaam vertelt vaak meer dan dat we zelf direct voelen. Door het leren herkennen van deze lichaamssignalen ontwikkel je handvaten om controle te houden in tijden van stress en angst. Naast pmt’er ben ik fanatiek survivalrun trainer waarbij ik anderen zoveel mogelijk uitdaag om het uiterste uit zichzelf te halen.

Wanneer ik niet bezig ben met werk of thuis met mijn eigen kinderen, zit ik het liefste op een fiets in het bos of op het water met zoveel mogelijk wind. 

Bij Back to Basic is het voor mij mogelijk om in de natuur mijn kennis en kunde in te zetten om een ervaring te creëren die aansluit bij de hulpvraag van de deelnemer. Samen zoeken naar antwoorden door bewustwording en oefenen met nieuw gedrag in een veilige omgeving.

Contact: danny@btobasic.nl