Cor Slager


Mijn naam is Cor en ik ben opgegroeid en woonachtig in de provincie Groningen. Op mijn 19e ben ik begonnen als Marinier en heb ik na een aantal leerzame en mooie jaren besloten een andere weg in te slaan. Ik wilde graag sport en bewegen inzetten als middel om te leren. Daarom ben ik gestart met de opleiding sociaal pedagogisch werk, waarna ik ben gaan werken binnen o.a. de (jeugd)hulpverlening, psychiatrie en gehandicaptenzorg. Dit zowel als begeleider en psychomotorisch therapeut.  

Ik heb diverse opleidingen afgerond, waaronder die van; pedagogisch medewerker, buitensportinstructeur, trainer in ervaringsleren en psychomotorisch therapeut. Bij Back to Basic kan ik mijn opgedane kennis, vaardigheden en ervaring inzetten en combineren. Hierdoor ben ik bij Back to Basic op mijn plek.

Ik werk graag vanuit gelijkwaardigheid en onderling vertrouwen. Ik houd er persoonlijk niet van om te lang “over” zaken te praten, maar ga er liever mee aan de slag door te doen. Om zo aan den lijve te voelen en inzicht te krijgen hoe we het misschien anders kunnen doen of uitproberen.

Een quote van Albert Einstein, die ik passend vind bij mijn visie en het ervaringsleren:  

“Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg!”

Contact: cor@btobasic.nlBack to Basic, Cor Slager