Annousch Eekman


Ik ben Annousch, de office manager van Back to Basic. Ik hou van werk wat er toe doet. Ik heb mij jaren ingezet voor de rechten van het kind, want dat is een kwetsbare doelgroep. It takes a village to raise a child, dus we moeten het allemaal samen doen.

Back to Basic bestaat uit een club warme en oprechte mensen met ieder een passie voor wat ze doen. Als eerste aanspreekpunt voor de telefoon, whats-app en e-mail is de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt wanneer je contact met ons opneemt. Ik luister oprecht naar de beller en zorg ervoor dat Team Toegang ze verder kan begeleiden naar de juiste coach.
Ik ben een regeltante in hart en nieren. Deze spin-in-'t-web functie vind ik leuk door het veelzijdige takenpakket. Ik regel van alles, van facilitaire werkzaamheden tot taken op gebied van HR- en kwaliteit. Bij Back to Basic heerst een informele sfeer en er wordt veel gelachen. Humor & EQ behoren tot mijn basispakket, ik geloof dat je met humor & liefde een heel eind komt in het leven.

Contact: annousch@btobasic.nlAnnousch Eekman - Office manager - Back to Basic