Aafke Tillemanns


Ik ben Aafke, geboren in het heuvelachtige Limburg en inmiddels 12 jaar woonachtig in het noorden. Ik werk sinds 12 jaar binnen de (jeugd)hulpverlening, ben SKJ & AAI geregistreerd en heb een opleidingsachtergrond in de sociaal pedagogische hulpverlening en Dog Assisted Interventions. Ik word blij van de natuur, ontdekken en een urenlange ontdekkingstocht met mijn honden. In het werk, werk ik met mensen vanuit contact. Dit is de basis om te mogen zijn & ontwikkelen. 

Een van mijn motto’s;’’ in stilstaand water vind je rommel’’. Dit is voor mij een mooie metafoor om duidelijk te maken dat alles continu in beweging mag zijn. Letterlijk bewegen middels een mooie hike; figuurlijk bewegen door wat anders te doen dan dat je altijd deed. Ervaren in het hier en nu, vanuit contact met elkaar in de natuur is waar ik voor ga. 

Mijn border collies Sinne & Mellow zijn gecertificeerd om een co-coach rol te vervullen bij menig jongere of ouder in het coachingsproces. Het zijn honden die graag met en voor je werken; ze motiveren, begrenzen, spiegelen en activeren. Ze oordelen niet en vinden niks van je, ze reageren puur op wat je nu in je gedrag laat zien. Dit past helemaal bij waar Back to Basic voor staat; ervaren en verbinden.

Binnen Back to Basic kom je mij vast een keer tegen bij Team Toegang, een bijeenkomst, thuisbegeleiding moment of ouder-kind bijeenkomst. Ik kijk er naar uit!

Contact: Aafke@btobasic.nl