Aanmeldprocedure

Je kunt je aanmelden voor een traject van Back to Basic door dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Zodra wij het formulier ontvangen hebben, bespreken we je aanmelding in ons team en nemen we binnen vijf werkdagen contact met je op.

Wanneer je na ons eerste contact er voor open staat, kunnen we een intakegesprek met elkaar inplannen. Wij streven er naar om dit binnen twee weken te realiseren (mits er andere behoefte is). Tijdens het intakegesprek leren we elkaar kennen en kunnen we kijken of de werkwijze van Back to Basic passend is.

Wanneer we gezamenlijk besluiten dat Back to Basic kan bieden wat er nodig is, is het onze intentie om binnen zes weken te starten. We vinden het hierbij belangrijk om te kijken wat het best passend of wenselijk is. In sommige gevallen wordt er bijvoorbeeld direct gestart met meerdaagse bijeenkomsten, terwijl in andere gevallen een opstart gemaakt wordt met thuisbegeleiding.

Bovenstaande tijdlijn is een indicatie. Om een aanmelding volledig rond te krijgen, zijn we namelijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals: motivatie, het regelen van de financiering (beschikking vanuit de gemeente), of afstemming met andere betrokken partijen.